Ягідно-желейна насолода

Ягідний желейний торт нашвидкуруч

Спекотного літнього дня так хочеться поласувати чимось смачненьким та прохолодним. Сьогодні у мене для Тебе приємний сюрприз — тортик «Ягідна насолода». Давай приготуємо його разом!

6 684 0

Для приготування торта Тобі знадобляться:

Вершковий сир — 200 г,

Сметана — 400 г,

Цукор — 1 склянка,

Желатин — три столові ложки,

Бісквітне печиво — 200 г,

Ягоди (черешні, полуниці, чорниці), лимон, листочки м'яти.

Починаємо?

1. Спочатку змішуємо сметану із сиром до однорідної маси. До цієї суміші поступово додаємо цукор. Для «Ягідної насолоди» Ти можеш використати сиркову масу, або ж добре перетерти сир через сито.

2. Желатин розчиняємо в невеличкій кількості гарячої води та додаємо до сметано-сиркової суміші.

3. Тепер беремо глибоку миску, застилаємо її харчовою плівкою і на дно викладаємо ягоди. Вишні, полуниці, черешні, смородина, чорниці — вибирай ті, які Тобі більше до вподоби.

4. На ягоди викладаємо тонкий шар сметано-сиркової суміші.

5. Зверху — шар подрібненого бісквітного печива і знову Твої улюблені ягоди.

6. Все це заливаємо рештою сметано-сиркової суміші.

7. Тортик кладемо в холодильник на три години. Коли він застигне, обережно переверни його на широку тарілку і зніми плівку. Не забудь прикрасити ягодами! Можна додати ще й лимони та м'яту.

Ось така повинна вийти краса! Смачного!

Дивись також:

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

6 684 0

оцінити публікацію

Додатив замітки

Коментарі до: Ягідно-желейна насолода

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Немає результатів.