Як зробити їжачка з груші та винограду

Їжачок із фруктів на десерт

Фрукти можуть бути не лише смачними та корисними, але ще й дуже красивими та оригінальними. Погодься, набагато приємніше ласувати креативним фруктовим десертом, аніж просто улюбленими плодами.

10 т. 1

Тому пропоную виготовити ось такого незвичайного їжачка з фруктів та пригостити апетитним десертом рідних та друзів. Будь певен, вони оцінять Твої старання.

Щоб створити креативного їжачка із фруктів, Тобі знадобляться:

— 1 груша,

— чорна маслина,

— виноград «киш-миш»,

— суха гвоздика,

— зубочистки.

Їжачок з груші та винограду - фото 1

1. Спочатку виготовимо мордочку їжачка.

За допомогою кухонних ножиців видали хвостик. Ножем зріж на груші частину шкірки — це майбутній носик їжачка. Щоб їжачок міцно «тримався на ногах», підріж плід знизу.

Але будь обережним, аби ненароком не поранитись.

Їжачок з груші та винограду - фото 2

2. Нанизай виноградинки на зубочистки та увіткни їх в грушу, як показано на фото. Це — голочки для нашого їжачка.

Їжачок з груші та винограду - фото 3

Починай з центрального ряду і поступово переходь до боків. Без колючок має залишитись тільки мордочка.

Їжачок з груші та винограду - фото 4

3. Візьми чорну маслину та відріж краєчок, щоб вона краще кріпилась до груші.

Їжачок з груші та винограду - фото 5

4. Одягни носик із маслини на кінчик груші та із сухої гвоздики зроби їжачкові очі.

Їжачок з груші та винограду - фото 6

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

10 т. 1

оцінити публікацію

Додатив замітки

Коментарі до: Як зробити їжачка з груші та винограду

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Kara-avatar

Каріна Павляк

ЗНАЙОМИЙ РЕЦЕПТ
23-10-2015