Як красиво подати кавун до столу

Як красиво подати кавун до столу

Соковиті кавуни полюбляють і дорослі, і діти. Ці ласощі не лише неймовірно смачні, а ще й дуже корисні: каротин, фруктоза, вітаміни С, В1 і В2 є гарантами здоров’я і Твого чудового настрою.

5 416 0

Та, погодься, просто так їсти червоні шматочки цієї «ягідки» — не дуже цікаво, тож я вирішив додати до них родзинку, приготувавши кавун в шоколаді. А для невгамовних кулінарів-винахідників ще й цікаві композиції з кавунів підготував.

Тож, читаємо рецепт і біжимо на кухню створювати власне кулінарне диво!

Необхідні інгредієнти:

— кавун,

— 100 г шоколаду,

— фісташки.

1. Відрізаємо від кавуна круг шириною близько 2 см. Розділивши його на 8-9 шматочків, зрізуємо з них шкірку та видаляємо кісточки.

2. Ножем подрібнюємо фісташки до крихт.

3. Шоколад ламаємо на невеличкі шматочки, кладемо у вогнетривку миску і ставимо на каструлю з киплячою водою так, щоб дно посудини не торкалося поверхні води. Коли шоколад розтопиться, знімаємо миску з каструлі.

4. Опускаємо кожен шматочок в шоколад на половину довжини, кладемо їх на дощечку чи блюдце, посипаємо зверху фісташками та ставимо в холодильник до повного застигання шоколаду.

Все просто, чи не так?

А зараз, як і обіцяв, чудові ідеї подачі кавунів до святкового столу. Тепер ласувати улюбленими кавунами не лише смачно, але й неймовірно приємно!

Нехай Твоя невтомна фантазія дивує рідних та друзів і надихає Тебе вдосконалювати свої кулінарні здібності.

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

5 416 0

оцінити публікацію

Додатив замітки

Коментарі до: Як красиво подати кавун до столу

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Немає результатів.