Їстівне прикрашання великодіх пасок

Прикрашаємо великодню паску

Головною героїнею урочистої великодньої трапези є, звичайно ж, паска. Немов королівна, височіє вона над іншими стравами на столі. А для справжньої королеви — і вбрання необхідно підібрати відповідне.

15 т. 0

Сьогодні я розкажу Тобі, як прикрасити великодню паску. Горіхи, льодяники, цукати, шоколад — ці прості та вишукані інгредієнти допоможуть зробити святковий хліб ще смачнішим та апетитнішим.

Глазур. Традиційно і надзвичайно смачно

Як прикрасити паску

Інгредієнти:

  • цукрова пудра — 100 г,
  • 2 білки,
  • лимонний сік — 1 чайна ложка,
  • кулінарна посипка — 30 г.

1. Відділи білки від жовтків. За допомогою міксера збий білки з лимонним соком.

Прикраса паски глазур'ю фото 2

2. До суміші додай цукрову пудру та продовжуй збивати до утворення густої піни.

Прикраса паски глазур'ю фото 3

3. Верхівку паски змаж глазур’ю. Зачекай, поки глазур трішки підсохне. Прикрась кулінарною посипкою.

Прикраса паски глазур'ю фото 4

Шоколад з горіхами. Неймовірна смакота!

Вишукана прикраса — для справжніх ласунчиків.

Прикраса паски: шоколадом

Інгредієнти:

  • чорний шоколад — 100 г,
  • грецькі горіхи — 50 г,
  • вершки — 50 мл.

1. Поламай плитку шоколаду на шматочки та розтопи на водяній бані. Додай вершки та ретельно перемішай.

Прикраса паски: шоколадом фото 2

2. Подрібни горіхи.

Прикраса паски: шоколадом фото 3

3. Полий паску шоколадною глазур’ю. Але перед тим переконайся, що хліб повністю охолов. Щедро посип глазур горіхами. Насолоджуйся!

Прикраса паски: шоколадом фото 4

Хрустке безе. Легкий трояндовий подих

А як Тобі ідея прикрасити паску рожевим безе у формі троянд?

Прикраса паски безе фото 1

Інгредієнти:

  • 2 білки,
  • цукрова пудра — 200 г,
  • лимонний сік — 2 чайні ложки.

1. Візьми 100 г цукрової пудри та збий її з білками до густої піни.

Прикраса паски безе фото 2

2. На застелене папером для випічки деко за допомогою кулінарного мішечка виклади білкову суміш. Протягом півтори години випікай у духовці за температури 100 °C.

Прикраса паски безе фото 3

3. Решту пудри змішай з лимонним соком.

Прикраса паски безе фото 4

4. Дай безе трішки охолонути, прикрась паску.

Прикраса паски безе фото 5

5. Полий глазур’ю.

Прикраса паски безе фото 6

Веселка з цукатів

Солодка паска з цукатами — для веселих та життєрадісних.

Прикраса паски цукатами фото 1

Інгредієнти:

  • 30 г різнокольорових цукатів,
  • цукрова пудра — 4 столові ложки,
  • лимонний сік — 4 столові ложки.

1. Додай лимонний сік до цукрової пудри. Ретельно перемішай до густого кашоподібного стану.

Прикраса паски цукатами фото 2

2. Утвореною глазур’ю полий паску. Зверху посип цукатами.

Прикраса паски цукатами фото 3

З прийдешнім святом і… смачного!

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

15 т. 0

оцінити публікацію

Додатив замітки

Коментарі до: Їстівне прикрашання великодіх пасок

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Немає результатів.