Готуємо смажене морозиво

Смажене морозиво

Смажене морозиво завойовує світ. Хто ж відмовиться від такого незвичайного десерту? Тепле зовні й прохолодне всередині — ммм… — смакота! Бажаєш спробувати? З задоволенням поділюся рецептом цих ніжних, пікантних ласощів.

1 129 0

Гаряче літечко диктує свої правила. Без холодного десерту спекотного літнього дня не обійтись. Як щодо смаженого морозива? Твої рідні будуть у захваті від цього десерту.

Тобі знадобляться:

  • морозиво Ескімос ТМ «Рудь» — 450 г,
  • пластівці — 300-500 г.
  • яйця — 2 шт.
  • фрукти, шоколад за смаком.

Смажене морозиво

Готуємо!

1. Подрібнюємо кукурудзяні пластівці.

2. Збиваємо яйця.

Смажене морозиво

Готуємо смажене морозиво

Готуємо смажене морозиво

3. Із ледве розм’яклого морозива формуємо кульки.

4. Обвалюємо кульки в кукурудзяних пластівцях, викладаємо на охолоджений піднос.

Готуємо смажене морозиво

Готуємо смажене морозиво

5. Всі заготовлені кульки ставимо в морозилку на 1-2 години.

Готуємо смажене морозиво

6. Наливаємо олію в каструлю й ставимо на вогонь. Коли олія як слід розігріється, дістаємо з морозильної камери заготовлені кульки.

Готуємо смажене морозиво

7. Обвалюємо кульку в яйці, а потім укукурудзяних пластівцях.

Готуємо смажене морозиво

Готуємо смажене морозиво

Готуємо смажене морозиво

І, нарешті, кладемо в олію, смажимо 30 секунд з усіх боків.

Готуємо смажене морозиво

Готуємо смажене морозиво

8. Готовий десерт викладаємо на завчасно прикрашену фруктами тарілку. Смажене морозиво можна полити теплим шоколадом.

Смажене морозиво фото

Смажене морозиво фото

Декілька кульок морозива обваляних у кукурудзяних пластівцях можна тримати в морозилці про всяк випадок, наприклад, якщо неочікувано завітають гості. Декілька хвилин на кухні — й оригінальний літній десерт вже тане на вустах Твоїх друзів.

Автор: Ірина Мазорчук.

Читай також:

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

1 129 0

оцінити публікацію

Додатив замітки

Коментарі до: Готуємо смажене морозиво

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Немає результатів.