Ніжний шоколадний бісквіт з вишнями
День закоханих, і без стиглої вишеньки? Непорядок! Потрібно терміново підсолодити святкову вечерю цікавим вишневим рецептом до Дня Валентина. Сьогодні у мене для Тебе справжня кулінарна знахідка — ніжний брауні з вершковим сиром та вишнею.
Оскар Уайльд якось пожартував, що після гарного обіду можна пробачити кому завгодно, навіть родичам... Але тільки за умови, що трапезу буде завершувати гідний десерт. Запевняю Тебе, після приголомшуючого брауні - торту з вишнями Твоя Половинка вибачить Тобі будь-яку провину.
Інгредієнти для брауні:
- 100 г чорного шоколаду,
- 120 г вершкового масла,
- 150 г цукру,
- 4 яйця,
- 150 г пшеничного борошна,
- 1 ч. л розпушувача,
- 300 г вершкового сиру,
- пакетик ванільного цукру,
- 300 г замороженої вишні,
- дрібка солі.
1. Поламай шоколад на шматочки і розтопи з вершковим маслом на водяній бані.
2. Збий міксером два яйця і 50 г цукру, додавши сіль та ванільний цукор.
3. А тепер зроби сирний крем. Для цього змішай решту яєць і 100 г цукру з вершковим сиром.
Збий блендером до консистенції густої сметани.
4. У збиті з цукром яйця влий розтоплений охолоджений шоколад.
5. Додай борошно та розпушувач. Ретельно перемішай лопаткою.
6. Візьми форму у вигляді сердечка з високими бортиками, змасти вершковим маслом і вилий третину тіста. Рівномірно розподіли по дну форми.
7. На перший шар тіста виклади половину сирного крему, а на нього — розморожену вишню.
8. Потім знову виклади третину шоколадного тіста, а зверху — решту сирної суміші.
На сир виклади ще один шар вишні й тіста.
9. Розігрій духовку до 180 градусів і протягом 40 хвилин випікай пиріг.
10. Охолоджений брауні вийми з форми і розріж на шматочки.
Вуаля! Шоколадне серце зі смаком вишні готове.
Ніжний шоколадний бісквіт з вишнями
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: