Як приготувати домашнє морозиво

Як приготувати домашнє морозиво

Хто ж не любить морозива, цих з дитинства знайомих і всіма обожнюваних ласощів? А домашнє морозиво, приготоване дбайливими руками мами чи бабусі, вдвічі смачніше. Сьогодні я розповім Тобі, як приготувати морозиво в домашніх умовах. «Королівські солодощі» сподобаються всім, так що хапай рецепт, і швиденько на кухню — завойовувати серця близьких!

35 т. 2

Приготувати домашнє морозиво — це як з парашута стрибнути. Сміливо, страшно, але, безумовно, варто того! Тож навіщо чекати? Полетіли!

Як приготувати домашнє морозиво

Для приготування домашнього морозива тобі знадобляться:

  • 300 мл молока,
  • 4 яєчні жовтки,
  • 300 мл вершків (33%),
  • 180 г цукрової пудри,
  • ½ чайної ложки ваніліну.

Інгрідієнти для приготування домашнього морозива

Зауваж, цукрової пудри можна взяти навіть на половину менше. Все залежить від того, наскільки ти ласунчик. Як зробити морозиво, і яким воно буде, залежить тільки від тебе.

1. Закип'яти молоко і остуди до температури 30 градусів.

2. Цукрову пудру змішай з ванільним цукром, додай жовтки.

Приготування домашнього морозива, крок 1

3. Збий міксером.

Приготування домашнього морозива, крок 2

4. Влий молоко, знову збий суміш.

Приготування домашнього морозива, крок 3

5. Постав майбутнє домашнє морозиво на маленький вогонь. Постійно помішуючи, тримай на вогні, поки суміш не стане густою. Перевірити готовність можна так: якщо по дерев'яній паличці провести пальцем, залишиться чіткий слід. Обережно! Не обпечись!

Приготування домашнього морозива, крок 4

6. Коли суміш охолоне, постав її в холодильник.

7. Гарненько збий вершки.

Приготування домашнього морозива, крок 5

8. Змішай з охолодженою сумішшю (кремом).

Приготування домашнього морозива, крок 6

9. Отриману суміш переклади в глибокий лоток або інший посуд, в якому домашнє морозиво зручно буде перемішувати блендером.

Приготування домашнього морозива, крок 7

10. Постав у морозилку години на 2.

11. Дістань морозиво з холодильника і швидко, щоб не розтануло, перемішай блендером.

Приготування домашнього морозива, крок 8

12. Помісти в морозилку ще на дві години. Повтори процедуру ще 3 рази з інтервалом 40-50 хвилин. Це потрібно, щоб роздрібнити кристалики льоду і надати морозиву потрібну структуру.

13. Вийми морозиво з морозилки, постав хвилин на 15 в холодильник, щоб підтануло. Сформуй кульки.

Приготування домашнього морозива, крок 9

14. А тепер найсолодше — посип тертим шоколадом, полий улюбленим сиропом або джемом. Королівські солодощі готові!

Рецепт приготування домашнього морозива

Насолоджуйся, й не забудь рідних пригостити! І, звичайно ж, розкажи їм, як приготувати морозиво в домашніх умовах.

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

35 т. 2

оцінити публікацію

Додатив замітки

Коментарі до: Як приготувати домашнє морозиво

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Kara-avatar

Каріна Павляк

ЦЕ СМАКОТА РЕКОМЕНТУЮ ЗГОТУВАТИ ТИМ ХТО УЖЕ ЗГОТУВАВ СМАЩНОГО
23-10-2015
alever71-avatar

Верещак Олександр

Смакота
07-05-2015