Желейний десерт з фруктами "Солодкий дует"
Привіт, мої дорогі ласунчики та любителі морозива. Сьогодні ми з вами приготуємо легкий та дуже смачний десерт «Солодкий дует».
Цей десерт настільки простий, що ви можете готувати його ледь не щодня. Ніжне поєднання желе та морозива допоможе підняти настрій та створити атмосферу свята за вашим столом.
То як, почнемо готувати солодке диво?
Для приготування «Солодкого дуету» вам знадобляться:
— желе різних смаків,
— морозиво «Пломбір»,
— фрукти та ягоди (обирайте ті, які вам більше до смаку — я взяв ананас, банан, ківі та мандарин).
1. Почистіть та поріжте усі фрукти. Ківі та банан наріжте тонкими кільцями, ананас — соломкою, а мандарин — дольками.
2. Відкрийте пакетик желе (100 г) та засипте порошок у глибоку посудину.
3. Закип’ятіть воду та налийте 2 склянки кип’ятку (400 г) в посудину з порошком. Розмішуйте до тих пір, поки суміш повністю не розчиниться і забарвлена вода не стане прозорою. Залиште на декілька хвилин — нехай желе охолоне.
4. Пам’ятайте! Заливати отриманий розчин у формочки потрібно лише холодним! У якості формочок можеш використати невеличкі склянки. Не забудьте покласти в них фрукти.
Щоб наш десерт вийшов яскравим та різнобарвним, в одну формочку можна залити желе різних смаків та кольорів. Для цього спочатку залийте у формочку трішки желе одного кольору і відправте в холодильник. Коли желе загусне, дістаньте та залийте розчин іншого кольору і так далі.
5. А тепер — найважливіше! Коли желе добре загусне, змочуємо дно склянки теплою водою, перевертаємо її та виймаємо желе на тарілку. Зверху викладаємо кульки смачнючого пломбіру. Що більше морозива тим оригінальніший буде смак. Прикрашаємо композицію ягодами та шматочками наших улюблених фруктів.
Ой, який незвичайний десерт у нас з вами вийшов! Так і хочеться скоріше його скуштувати! Барви желе вражають, а здатність приймати будь-яку форму робить його унікальним та вишуканим десертом для святкового столу.
Желейний десерт з фруктами "Солодкий дует"
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: