Як красиво подати кавун до столу
Соковиті кавуни полюбляють і дорослі, і діти. Ці ласощі не лише неймовірно смачні, а ще й дуже корисні: каротин, фруктоза, вітаміни С, В1 і В2 є гарантами здоров’я і Твого чудового настрою.
Та, погодься, просто так їсти червоні шматочки цієї «ягідки» — не дуже цікаво, тож я вирішив додати до них родзинку, приготувавши кавун в шоколаді. А для невгамовних кулінарів-винахідників ще й цікаві композиції з кавунів підготував.
Тож, читаємо рецепт і біжимо на кухню створювати власне кулінарне диво!
Необхідні інгредієнти:
— кавун,
— 100 г шоколаду,
— фісташки.
1. Відрізаємо від кавуна круг шириною близько 2 см. Розділивши його на 8-9 шматочків, зрізуємо з них шкірку та видаляємо кісточки.
2. Ножем подрібнюємо фісташки до крихт.
3. Шоколад ламаємо на невеличкі шматочки, кладемо у вогнетривку миску і ставимо на каструлю з киплячою водою так, щоб дно посудини не торкалося поверхні води. Коли шоколад розтопиться, знімаємо миску з каструлі.
4. Опускаємо кожен шматочок в шоколад на половину довжини, кладемо їх на дощечку чи блюдце, посипаємо зверху фісташками та ставимо в холодильник до повного застигання шоколаду.
Все просто, чи не так?
А зараз, як і обіцяв, чудові ідеї подачі кавунів до святкового столу. Тепер ласувати улюбленими кавунами не лише смачно, але й неймовірно приємно!
Нехай Твоя невтомна фантазія дивує рідних та друзів і надихає Тебе вдосконалювати свої кулінарні здібності.
Як красиво подати кавун до столу
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі:
вікторія лобанова
вікторія лобанова