Як зробити їжачка з груші та винограду
Фрукти можуть бути не лише смачними та корисними, але ще й дуже красивими та оригінальними. Погодься, набагато приємніше ласувати креативним фруктовим десертом, аніж просто улюбленими плодами.
Тому пропоную виготовити ось такого незвичайного їжачка з фруктів та пригостити апетитним десертом рідних та друзів. Будь певен, вони оцінять Твої старання.
Щоб створити креативного їжачка із фруктів, Тобі знадобляться:
— 1 груша,
— чорна маслина,
— виноград «киш-миш»,
— суха гвоздика,
— зубочистки.
1. Спочатку виготовимо мордочку їжачка.
За допомогою кухонних ножиців видали хвостик. Ножем зріж на груші частину шкірки — це майбутній носик їжачка. Щоб їжачок міцно «тримався на ногах», підріж плід знизу.
Але будь обережним, аби ненароком не поранитись.
2. Нанизай виноградинки на зубочистки та увіткни їх в грушу, як показано на фото. Це — голочки для нашого їжачка.
Починай з центрального ряду і поступово переходь до боків. Без колючок має залишитись тільки мордочка.
3. Візьми чорну маслину та відріж краєчок, щоб вона краще кріпилась до груші.
4. Одягни носик із маслини на кінчик груші та із сухої гвоздики зроби їжачкові очі.
Як зробити їжачка з груші та винограду
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі:
Каріна Павляк