Полуничне рафаелло – замість тисячі слів!
Наближається головне Свято весни — 8 Березня, а Ти ніяк не можеш вигадати подарунок для мами, сестрички чи подруги? Вихід є! Зробити цей день по-справжньому особливим Тобі допоможе смачний сюрприз від Пустунчика — полуничне рафаелло.
Готовий до кулінарних експериментів? Тоді вперед!
Щоб приготувати полуничне рафаелло, Тобі знадобляться:
— 200 г замороженої полуниці (влітку використовуй свіжу),
— 5 столових ложок цукру,
— 1 яйце,
— 1 склянка муки,
— 30 г вершкового масла,
—250 г домашнього сиру,
— панірувальні сухарі,
— кокосова стружка.
1. Збий цукор з яйцем. Додай розм’якшене масло і домашній сир. Гарно перемішай суміш.
2. Тепер додай муку. Заміси тісто. Воно повинно вийти легке та ніжне.
3. А зараз час відділити від тіста маленькі шматочки й розплескати їх так, щоб вийшли маленькі коржики. Всередину кожного з них поклади полуничку.
Якщо береш заморожену, то до кінця розморожувати її не варто — ягода може втратити форму (вистачить потримати ягоди 10 хвилин при кімнатній температурі).
4. Посипавши руки мукою, скачай невеличкі кульки.
5. Кинь «рафаеллки» у кип’яток. А коли полуничні кульки випливуть доверху, вари їх протягом 3-х хвилин.
6. З допомогою шумівки вийми кульки з води.
7. З’єднай панірувальні сухарі з кокосовою стружкою.
Обкачай у суміші кульки.
Насолоджуйся неповторним смаком ніжного полуничного рафаелло… і не забудь пригостити ним дівчаток. Це ж для них Ти старався :)
Полуничне рафаелло – замість тисячі слів!
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі:
Дарт Вейдер
Malina Sonyachna