Святкові бутерброди з червоною рибою

Оригінальні бутерброди з червоною рибою

Всі на світі діти люблять бутерброди, та ласувати не тільки смачним, але й симпатичним бутербродом удвічі приємніше, чи не так?

28 т. 0

Ці милі та дуже апетитні «Божі корівки» ідеально підійдуть як для святкового столу, так і для сніданку нашвидкоруч. А приготування такого дива займе не більше 10 хвилин.

Необхідні інгредієнти: багет, червона риба (малосольна сьомга, форель, горбуша, нарізана тонкими шматочками), вершкове масло, помідори, чорні маслини, петрушка та чорний кунжут.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 1

1. Багет поріж скибочками.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 2

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 3

2. Змасти кожну скибочку хліба вершковим маслом.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 4

3. Поріж червону рибу тонкими шматочками (проте краще придбати вже готову нарізку), поклади зверху на масло.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 5

4. Вийми чорні маслини з банки, просуши та поріж спочатку вздовж, а потім ще раз навпіл. Це майбутня голова божої корівки.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 6

5. Розріж помідори навпіл.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 7

6. З одного кінця помідорів зроби надрізи, як на фото. Це крильця божої корівки.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 8

7. На червону рибу поклади листочок петрушки. В центрі скибочки виклади заготовки помідора та маслини.

8. З допомогою чорного кунжуту зроби цяточки для божої корівки. Плямки можна зробити і з дрібно порізаних маслин.

Бутерброди з червоною рибою – красиве оформлення бутербродів, фото 9

Креативні бутербродики готові. Запрошуй до столу рідних!

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

28 т. 0

оцінити публікацію

Додатив замітки

Святкові бутерброди з червоною рибою

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Немає результатів.