Святкові бутерброди з червоною рибою
Всі на світі діти люблять бутерброди, та ласувати не тільки смачним, але й симпатичним бутербродом удвічі приємніше, чи не так?
Ці милі та дуже апетитні «Божі корівки» ідеально підійдуть як для святкового столу, так і для сніданку нашвидкоруч. А приготування такого дива займе не більше 10 хвилин.
Необхідні інгредієнти: багет, червона риба (малосольна сьомга, форель, горбуша, нарізана тонкими шматочками), вершкове масло, помідори, чорні маслини, петрушка та чорний кунжут.
1. Багет поріж скибочками.
2. Змасти кожну скибочку хліба вершковим маслом.
3. Поріж червону рибу тонкими шматочками (проте краще придбати вже готову нарізку), поклади зверху на масло.
4. Вийми чорні маслини з банки, просуши та поріж спочатку вздовж, а потім ще раз навпіл. Це майбутня голова божої корівки.
5. Розріж помідори навпіл.
6. З одного кінця помідорів зроби надрізи, як на фото. Це крильця божої корівки.
7. На червону рибу поклади листочок петрушки. В центрі скибочки виклади заготовки помідора та маслини.
8. З допомогою чорного кунжуту зроби цяточки для божої корівки. Плямки можна зробити і з дрібно порізаних маслин.
Креативні бутербродики готові. Запрошуй до столу рідних!
Святкові бутерброди з червоною рибою
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: