Готуємо смажене морозиво
Смажене морозиво завойовує світ. Хто ж відмовиться від такого незвичайного десерту? Тепле зовні й прохолодне всередині — ммм… — смакота! Бажаєш спробувати? З задоволенням поділюся рецептом цих ніжних, пікантних ласощів.
Гаряче літечко диктує свої правила. Без холодного десерту спекотного літнього дня не обійтись. Як щодо смаженого морозива? Твої рідні будуть у захваті від цього десерту.
Тобі знадобляться:
- морозиво Ескімос ТМ «Рудь» — 450 г,
- пластівці — 300-500 г.
- яйця — 2 шт.
- фрукти, шоколад за смаком.
Готуємо!
1. Подрібнюємо кукурудзяні пластівці.
2. Збиваємо яйця.
3. Із ледве розм’яклого морозива формуємо кульки.
4. Обвалюємо кульки в кукурудзяних пластівцях, викладаємо на охолоджений піднос.
5. Всі заготовлені кульки ставимо в морозилку на 1–2 години.
6. Наливаємо олію в каструлю й ставимо на вогонь. Коли олія як слід розігріється, дістаємо з морозильної камери заготовлені кульки.
7. Обвалюємо кульку в яйці, а потім у кукурудзяних пластівцях.
І, нарешті, кладемо в олію, смажимо 30 секунд з усіх боків.
8. Готовий десерт викладаємо на завчасно прикрашену фруктами тарілку. Смажене морозиво можна полити теплим шоколадом.
Декілька кульок морозива, обваляних у кукурудзяних пластівцях, можна тримати в морозилці про всяк випадок, наприклад, якщо неочікувано завітають гості. Декілька хвилин на кухні — й оригінальний літній десерт вже тане на вустах Твоїх друзів.
Автор: Ірина Мазорчук.
Читай також:
Готуємо смажене морозиво
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: