3 смачних рецепта приготування млинців на Масляну
Друже, а Ти знаєш, що я дуже гарно готую? І не лише морозиво. Я легко Тобі це доведу. Ось кілька моїх рецептів приготування млинців на Масляну.
Спробуй — чудовий смак і легкість приготування тобі гарантовані.
Рецепт перший! Млинці класичні.
Які ж продукти і в якій кількості нам потрібні:
- пшеничне борошно — 400 грамів;
- молоко — 2-3 склянки;
- 2 яйця;
- вершкове масло — 2 столові ложки;
- дріжджі — 20 грамів;
- цукор — 1 чайна ложка;
- щіпка солі.
З рецептом смачних млинців на молоці вирішили. Тепер треба трішечки підігріти молоко і розвести в ньому дріжджі. Далі додаємо цукор, сіль, вершкове масло, яйця. Все це треба добре розмішати. До отриманої суміші додаємо борошно і розмішуємо. Тісто повинно бути без грудочок, однорідним, і досить рідким. 30-40 хвилин даємо тісту підійти. Додаємо решту молока, підігріваємо і через півтори години випікаємо на сковорідці тонкі млинчики.
Рецепт другий! Млинці вершкові.
- пшеничне борошно — 3 склянки;
- молоко — 2-3 склянки;
- 2 яйця;
- вершки— півсклянки;
- дріжджі — 50 грамів;
- цукор — 3 столові ложки;
- сіль — 2 чайні ложки.
Переходимо до приготування. Знову ж таки півтори склянки молока підігріваємо і ретельно змішуємо з дріжджами, сіллю, цукром. Додаємо 2 склянки борошна і перемішуємо до отримання однорідної, без грудочок, маси. Протягом 20-30 хвилин тісто повинно трішечки піднятися. А як тільки воно почне рости, додаємо 2 яєчні жовтки, залишену склянку борошна та решту молока і знову ретельно перемішуємо. Тісто має бути без грудочок.
Збиваємо вершки і окремо збиваємо в густу піну білки. Плавно додаємо в тісто білки, потім вершки. Перемішуємо і даємо постояти 30-40 хвилин. Чим рідше тісто, тим тонші млинці. І навпаки: чим густіша маса, тим товстіші млинчики Ти отримаєш. Випікаємо наші млинчики на сковорідці. І насолоджуємося справжнім витвором кулінарного мистецтва.
Рецепт третій! Млинці на кефірі.
- борошно — 2 склянки;
- кефір — 350-400 мл;
- 2 яйця;
- цукор — 2 столові ложки;
- сіль — 1,5 чайні ложки.
2 склянки борошна перемішуємо з цукром і сіллю. Додаємо 2 збитих яйця. Потім доливаємо кефір — ретельно перемішуємо. Жодних грудочок бути не повинно. Щоб млинчики були тоненькими, тісто має бути досить рідким, для цього можеш розвести його кефіром чи теплою кип'яченою водою.
Смачного, мої любі! Смачнющої вам Масляної!
3 смачних рецепта приготування млинців на Масляну
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: