Шоколадні млинці з морозивом та фруктами
Солодкі, ніжні, неповторні — млинці з улюбленим морозивом та соковитими, налитими сонцем фруктами. Те що треба на свято Масляної! Поспішай записати рецепт — дуже скоро шоколадні млинці стануть щоденними гостями на Твоєму столі.
Від одного лиш вигляду цих спокусливих млинців котиться слинка — от-от проковтнеш язик. Годі мріяти, час діяти! Запрошуй на смачні посиденьки друзів та мерщій готувати неперевершені млинці з какао та морозивом.
Інгредієнти
Для млинців:
- борошно пшеничне — 1 склянка,
- цукор — 1 ст. ложка,
- яйця курячі — 1 шт.,
- какао — 3 ст. ложки,
- молоко — 1–1,5 склянки,
- олія — 2 ст. ложки.
Для начинки:
- морозиво «Ескімос» ТМ «Рудь» — 500 г,
- банани — 1 шт.,
- полуниця — 5-7 шт.
До роботи!
1. Спочатку приготуємо ніжне тісто для млинців: змішуємо борошно, какао та цукор, додаємо яйце, молоко та олію. Суміш ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
2. Смажимо на розігрітій сковорідці тоненькі млинці з обох боків.
3. Готуємо начинку: потрібно почистити і порізати смужками полуниці та банан.
4. На готовий млинець викладаємо морозиво. Зверху на морозиво посередині млинця викладаємо шматочки полуниці та банана.
5. Згортаємо млинець рулетиком.
6. Готові млинці загортаємо у фольгу, ставимо у морозильну камеру.
7. Через 30 хвилин виймаємо млинці з морозилки, розгортаємо фольгу та нарізаємо. За бажанням, можна полити теплим шоколадом та прикрасити фруктами.
От і все. Апетитні шоколадні млинці готові стати головними героями солодкого столу.
Якщо Ти іще не побіг на кухню й дочитав статтю до кінця, напиши в коментарях, яка Твоя улюблена начинка млинців?
Автор: Ірина Мазорчук.
Читай також:
Шоколадні млинці з морозивом та фруктами
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: