Смаколики з готового листкового тіста

Смаколики з готового листкового тіста

Навіщо чекати свята, аби порадувати рідних ароматною, смачною та корисною випічкою? Усім запеклим ласунчикам і любителям почаклувати на кухні пропоную три рецепти десертів з листкового тіста «Рудь». Ці прості й апетитні солодощі кого завгодно з розуму зведуть.

60 т. 0

Готувати з листково-дріжджовим тістом «Рудь» легко та приємно. А які ніжні, пухкі ласощі виходять — м-м-м… пальчики оближеш. Тож мерщій запрошуй у гості друзів та нумо готувати частування!

А якщо Ти обожнюєш тихі вечори у колі рідних, мої маленькі шедеври ідеально підійдуть і для затишного сімейного чаювання.

Троянди з листкового тіста і яблук

Надзвичайно красивий і легкий у приготуванні десерт. Троянди з листкового тіста неодмінно стануть головними героїнями святкового столу і чудово смакуватимуть Твоїм гостям.

Інгредієнти:

  • листкове тісто «Рудь» — 500 г,
  • три червоних яблука,
  • цукрова пудра.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 1

Готуємо!

1. Уважно прочитай інструкцію та розморозь тісто.

2. Ретельно вимий та наріж кружальцями яблука. Кожне з них переріж навпіл. Дольки повинні бути тоненькими, 2-3 мм завтовшки.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 2

3. Тепер добре розкачай тісто і поріж на смужки довжиною 25 см і шириною 3 см.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 3

4. Виклади на смужки із тіста по 6-7 яблучних дольок.

Увага! Накладай дольки одна на одну. Вони мають виступати за верхній край тіста на 1/3.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 4

5. Сформуй зі смужок із яблуками троянди, виклади на деко, посипане мукою.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 5

6. Випікай хвилин 30 за температури 180 °C до появи рум’яного кольору.

Коли троянди охолонуть, щедро присип їх цукровою пудрою та подавай до столу.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 6

Смаколики з листкового тіста і абрикосового варення

Хто ж не любить абрикосового варення? А коли воно запечене на хрусткому, ароматному листковому тісті, десерт вдвічі смачніший!

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста «Рудь»,
  • 300 г абрикосового варення.

Готуємо!

1. Поріж розморожене тісто на квадратики та зроби надрізи у куточках.

2. Виклади зверху невелику кількість абрикосового варення та закріпи кутики, як показано на фото. У Тебе вийдуть тендітні квіточки.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 7

3. Виклади заготовки на присипане борошном деко та запечи за температури 210-220 °C до готовності.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 8

Вуаля! Абрикосовий десерт готовий. Смачного!

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 9

Тістечка з листкового тіста та вершкового сиру

Якщо гості на порозі, і морочитися зі складними десертами немає часу, швиденько діставай заморожене листкове тісто «Рудь» та дивуй близьких оригінальною випічкою.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста «Рудь»,
  • 250 г домашнього сиру,
  • 0,5 склянки цукру,
  • 1 яйце.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 10

Готуємо!

1. Розморозь тісто відповідно до інструкції та розкачай до ширини близько 5 мм.

2. Домашній сир змішай з яйцем та цукром. Намасти сумішшю тісто.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 11

3. Загорни тісто з начинкою в рулет та розріж на шматочки завдовжки 1,5–2 см. Один бік кожного тістечка обваляй в цукрі.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 12

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 13

4. Випікай тістечка на присипаному борошном деці протягом 20 хвилин за температури 180 °C.

Солодка випічка з готового листкового тіста - фото 14

Пригощай найдорожчих цікавими десертами, і нехай кожен Твій день буде смачним і ароматним!

Автор рецептів: Ірина Мазорчук.


Читай також:

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

60 т. 0

оцінити публікацію

Додатив замітки

Смаколики з готового листкового тіста

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

Немає результатів.