Смаколики з готового листкового тіста
Навіщо чекати свята, аби порадувати рідних ароматною, смачною та корисною випічкою? Усім запеклим ласунчикам і любителям почаклувати на кухні пропоную три рецепти десертів з листкового тіста «Рудь». Ці прості й апетитні солодощі кого завгодно з розуму зведуть.
Готувати з листково-дріжджовим тістом «Рудь» легко та приємно. А які ніжні, пухкі ласощі виходять — м-м-м… пальчики оближеш. Тож мерщій запрошуй у гості друзів та нумо готувати частування!
А якщо Ти обожнюєш тихі вечори у колі рідних, мої маленькі шедеври ідеально підійдуть і для затишного сімейного чаювання.
Троянди з листкового тіста і яблук
Надзвичайно красивий і легкий у приготуванні десерт. Троянди з листкового тіста неодмінно стануть головними героїнями святкового столу і чудово смакуватимуть Твоїм гостям.
Інгредієнти:
- листкове тісто «Рудь» — 500 г,
- три червоних яблука,
- цукрова пудра.
Готуємо!
1. Уважно прочитай інструкцію та розморозь тісто.
2. Ретельно вимий та наріж кружальцями яблука. Кожне з них переріж навпіл. Дольки повинні бути тоненькими, 2-3 мм завтовшки.
3. Тепер добре розкачай тісто і поріж на смужки довжиною 25 см і шириною 3 см.
4. Виклади на смужки із тіста по 6-7 яблучних дольок.
Увага! Накладай дольки одна на одну. Вони мають виступати за верхній край тіста на 1/3.
5. Сформуй зі смужок із яблуками троянди, виклади на деко, посипане мукою.
6. Випікай хвилин 30 за температури 180 °C до появи рум’яного кольору.
Коли троянди охолонуть, щедро присип їх цукровою пудрою та подавай до столу.
Смаколики з листкового тіста і абрикосового варення
Хто ж не любить абрикосового варення? А коли воно запечене на хрусткому, ароматному листковому тісті, десерт вдвічі смачніший!
Інгредієнти:
- 500 г листкового тіста «Рудь»,
- 300 г абрикосового варення.
Готуємо!
1. Поріж розморожене тісто на квадратики та зроби надрізи у куточках.
2. Виклади зверху невелику кількість абрикосового варення та закріпи кутики, як показано на фото. У Тебе вийдуть тендітні квіточки.
3. Виклади заготовки на присипане борошном деко та запечи за температури 210-220 °C до готовності.
Вуаля! Абрикосовий десерт готовий. Смачного!
Тістечка з листкового тіста та вершкового сиру
Якщо гості на порозі, і морочитися зі складними десертами немає часу, швиденько діставай заморожене листкове тісто «Рудь» та дивуй близьких оригінальною випічкою.
Інгредієнти:
- 500 г листкового тіста «Рудь»,
- 250 г домашнього сиру,
- 0,5 склянки цукру,
- 1 яйце.
Готуємо!
1. Розморозь тісто відповідно до інструкції та розкачай до ширини близько 5 мм.
2. Домашній сир змішай з яйцем та цукром. Намасти сумішшю тісто.
3. Загорни тісто з начинкою в рулет та розріж на шматочки завдовжки 1,5–2 см. Один бік кожного тістечка обваляй в цукрі.
4. Випікай тістечка на присипаному борошном деці протягом 20 хвилин за температури 180 °C.
Пригощай найдорожчих цікавими десертами, і нехай кожен Твій день буде смачним і ароматним!
Автор рецептів: Ірина Мазорчук.
Читай також:
Смаколики з готового листкового тіста
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: