Закуска для дітей «Грибний дощик»
Бажаєш пригостити друзів смачною та оригінальною літньою стравою, та не знаєш, що приготувати? З задоволенням поділюся з Тобою рецептом дитячої закуски «Грибний дощик».
Яскраві грибочки з яєць та помідорів стануть прекрасним доповненням основних страв на святковому столі.
Для приготування «Грибного дощику» Тобі знадобляться: курячі яйця, невеличкі помідори, сметана чи майонез, листя салату (за бажанням).
Для начинки: 30 г твердого сиру, жовтки з варених яєць, цибулина, сметана, зелень, соняшникова олія.
1. Добре відвари та очисти яйця. По обидва боки яєць зріж кінчики та обережно вийми жовтки.
Один кінчик ми зрізаємо для того, аби яйце — ніжка гриба краще стояла на тарілці, інший — для наповнення яйця начинкою.
2. З помідорів виріж капелюшки для грибів.
3. Дрібно поріж цибулину та обсмаж на сонячній олії.
4. Натри сир та жовтки на дрібній тертці, додай до них обсмажену цибулю та трішки сметани.
5. Заповни сумішшю білки яєць. Зверху накрий їх половинками помідорів.
6. Прикраси грибочки крапельками майонезу (сметани) та зеленню. За бажанням, виклади гриби на листя салату.
Страва виходить ситною і дуже апетитною. Тож смачного!
Закуска для дітей «Грибний дощик»
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі: