Соковитий пиріг «Сливка»

Соковитий пиріг «Сливка»

Привіт! Скучив за новими рецептами від Пустунчика? Лови нову порцію смачного задоволення. Пиріг «Сливка», рецепт якого я підготував спеціально для Тебе, просто-таки тане в роті.

15 т. 1

Годі ковтати слинку — швиденько на кухню — готувати кулінарне диво та рідних дивувати!

Для сливового пирога Тобі знадобляться такі інгредієнти:

— 500 г слив,

— 4 яйця,

— 360 мл молока,

— 60 г цукру,

— 60 г муки,

— 5 мл ванільного екстракту,

— цукрова пудра або фісташки для присипки.

Рецепт пирога дуже простий.

1. Ввімкни духовку та розігрій її до 160 градусів.

Поки духовка розігрівається, помий сливи, обітри їх кухонним рушничком та відділи кісточки. Потім наріж сливи дольками та виклади у форму для випічки.

Увага! Форма має бути цілісною. Ні в якому разі не використовуй роз’ємну!

2. Збий яйця з молоком.

3. До суміші додай цукор, муку та ванільний екстракт. Чим солодші ягоди, тим менше потрібно цукру, якщо ж сливи кислі, то цукру знадобиться більше.

4. Продовжуй збивати суміш до однорідної маси.

5. Коли маса стане однорідною, залий нею сливи і випікай у духовці протягом години-півтори, доки пиріг не набуде золотисто-рум’яного кольору.

6. І наостанок можна присипати запіканку цукровою пудрою або меленими фісташками.

Наша «Сливка» готова! Мерщій пригощати друзів!


Читай также:

Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Рейтинг

15 т. 1

оцінити публікацію

Додатив замітки

Соковитий пиріг «Сливка»

Щоб залишити коментар   авторизуйтесь

Коментарі:

malina-avatar

Malina Sonyachna

Хі, смакота!)
10-07-2014