Десерти у мультиварці
Пригостити друзів смачним та корисним десертом так легко! Варто лише увімкнути мультиварку і підготувати кілька простих інгредієнтів. Кілька хвилин — і ароматна дитяча страва готова.
Страви з мультиварки сьогодні на піку популярності. Ще б пак, адже ласощі, приготовані з її допомогою, просто тануть у роті.
Шоколадний пудинг із манної крупи
Як важко часом змусити себе з'їсти кашу... ну, просто неможливо. Спробуй перетворити цю страву на справжні ласощі — шоколадний пудинг! Такий десерт Тобі неодмінно сподобається.
На 6 порцій Тобі знадобиться:
- 100 г манної крупи,
- 1 л молока,
- 100 г цукру,
- 75 г молочного шоколаду,
- 25 г вершкового масла.
Починаємо готувати!
Тобі потрібно:
1. Підготувати мультиварку та інгредієнти.
2. У режимі «Мультиповар» за температури140 °С довести до кипіння молоко. Додати цукор, вершкове масло і поламаний на шматочки шоколад. Готувати, помішуючи, поки шоколад повністю не розтане.
3. Всипати манну крупу, перемішати і готувати в режимі «Мультиповар» при температурі 100 °С протягом 5 хвилин.
4. Форму змочити водою. Вилити в неї отриману суміш і поставити в холодильник на дві години.
Ти навіть не відчуєш, що ласощі приготовані з манки.
Яскрава фруктово-сирна запіканка
Запіканка — традиційна страва дитячого садочка. Навряд чи Тобі коли-небудь спадало на думку приготувати її вдома. А даремно! Спробуй цей рецепт і, як справжній дегустатор, оціни звичну, нову і таку яскраву страву.
На 4 порції Тобі знадобляться:
- 500 г сиру,
- 3 яблука,
- 3 банани,
- 3 апельсини,
- 200 г консервованих вишень,
- 1 яйце,
- 3 ч. л. крохмалю,
- 3 ч. л. меду,
- 3 ч. л. лимонного соку,
- дрібка цукру,
- ст. л. вершкового масла,
- ст. л. панірувальних сухарів.
Починаємо готувати!
Тобі потрібно:
1. Підготувати мультиварку та інгредієнти.
2. Яблука вимити, банани і апельсини очистити від шкірки. Яблука нарізати на тонкі шматочки, банани і апельсини — кружечками. Вишні відкинути на друшляк, щоб стекла вся рідина.
3. Каструлю мультиварки змастити маслом і посипати сухарями. Викласти нарізані фрукти шарами — яблука, апельсини, банани, вишню.
4. Відокремити жовток від білка. Змішати жовток, сир, крохмаль, мед і лимонний сік. Додати за смаком цукор. Збити білок і акуратно додати до суміші.
5. Отриману суміш викласти на фрукти і готувати в режимі «Мультиповар» за температури 120 °С 30 хвилин.
Запіканка готова!
Матеріал надано журналом «Ігри та іграшки» .
Читай також:
Десерти у мультиварці
Щоб залишити коментар авторизуйтесь
Коментарі:
Емма Горькая